• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De zombie apocalyps in London

De zombie apocalyps in London

Uhm nee, het is niet zoals de titel doet vermoeden een vervolg op de kerkhof foto’s van vorige week. Deze zombie Apocalyps speelde zich wel af in Londen, een paar tube lines verder.

Als je in London bent, en je bent toerist dan moet je een kijkje nemen bij hét fenomeen: ”Changing the guards”. Zo zegt menig reisgids.

En dus, moeders en ik op pad naar Buckingham Palace. We waren een uurtje te vroeg maar dat vonden we niet erg zo konden we nog wat rondkijken. Eenmaal daar stond het al rijen dik met mensen, maar serieus echt rijen dik. Op muurtjes, stoepjes tegen de hekken aan een gekste van jewelste was het. Nadat we ons dat eens hadden bekeken  dachten we: ”ja doei”.
We houden beide niet van drukte, dus die Guards konden ons gestolen worden.

We besloten om in het park ernaast een koffie te pakken en eens lekker mensen te gaan kijken. Dat lukte, man man wat een volk.  Hoe dichter bij het tijdstip hoe meer volk er in kolonnes aan kwam lopen, en nee die kolonnes waren niet de Guards. Het leek wel een zombie apocalyps hihi. Een kleine impressie:

Wij zaten daarentegen lekker rustig, schoentjes uit in het zonnetje met een bakje koffie:

Wat heeft dit allemaal te maken met de foto die aan het hoofd van de blog staat, hoor ik je denken. Nou… dit eendje zat voor de mensen massa rustig op het gras te koekeloeren. Toen ik met mijn camera aankwam werden er diverse poses aangenomen, en moest ik gewoon wat foto’s maken.

En het mooiste van alles, we besloten na een tijdje ergens anders naar toe te gaan. En wat kwamen we tegen: Juist, de Guards waardoor we alsnog vanaf een rustig plekje enkele foto’s hebben kunnen maken!

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.