Wereldreizigers

Hoe toevallig! Tijdens onze vakantie 3 weken geleden werd ik benaderd door wereldkaarten.nl voor een toffe samenwerking. Bij wereldkaarten.nl, de naam zegt het al, kun je terecht voor wereldkaarten op diverse materialen. Ik zocht twee producten uit in hun shop voor een review!

Mooie reizen maken is echt een verrijking van je leven als je het mij vraagt. Mark en ik hebben al verschillende mooie reizen van onze bucketlist af kunnen strepen. We zijn in West Amerika geweest, hebben een road trip door Canada gemaakt, Maya tempels bezocht in Mexico en natuurlijk ook allerlei toffe bestemmingen binnen Europa bezocht. Backpacken is niet ons ding maar road trips, daar worden wij gelukkig van.

Ik was stiekem al langer op zoek naar een wereldkaart of zoiets voor aan de muur in de kamer. Er stond al vrij lang een foto die ik gemaakt had en die was ik wel een beetje moe. Na een lange tijd de webshop af gespeurd te hebben, maakte we eindelijk een keuze. Want ja, Mark had er natuurlijk ook wat over te zeggen. De keuze was overigens ook enorm.

We kozen voor een aquarel wereldkaart print, met een pakkende tekst erboven. Gedrukt op aluminium in het formaat 60×80 cm. Bedrukking op aluminium vindt ik gewoon erg mooi, vooral als er nog een beetje parelmoerige glans overheen valt. Inmiddels staat onze wereldkaart al te shinen in de woonkamer. De kleur is precies goed, het formaat is precies  goed en de kwaliteit is precies wat ik er van verwacht had. En, de parelmoer glans zit erop, subtiel.

Nu Max is ons leven is willen we hem natuurlijk ook net zo laten genieten van onze ‘’wanderlust’’ als dat wij dat kunnen. Laten we het dan maar vroeg met de paplepel erin gieten. Voor Max heb ik daarom een schoolplaat wereldkaart besteld met diertjes. Max houdt enorm van diertjes, dus een win/win situatie. De schoolplaat is 40×60 cm, met een ophangsysteem van ronde houtjes. In eerste instantie vonden we de plaat erg klein, maar nu hij in zijn kamertje hangt is het precies goed.

Doordat de plaat opgerold geleverd wordt, zaten er veel vouwen in. Nu de plaat al even in zijn kamertje hangt is dat weer rechtgetrokken en zie je er niets meer van. Dus ook met dit product zijn we erg tevreden. Hij kan er nu plezier mee hebben, maar ook als hij wat ouder is met het zoeken naar de diertjes.

Conclusie

+             Veel keuze
+             Duidelijke webshop
+             Goede klantenservice
+             Duidelijke verzendbevestiging, en actuele track and trace informatie

–             Ik had wat problemen met de levering. Door een technische fout was mijn order niet goed doorgekomen. Waardoor de levertijd natuurlijk ook veel langer was. Tevens waren er
problemen met de verzendbevestiging. De bleef namelijk maar komen. Mijn mailbox stroomde redelijk vol. Maar.. dit is wel netjes opgelost door wereldkaarten.nl. Fouten kunnen
gebeuren, een goede oplossing is dan essentieel.
–             De schoolplaat vonden wij in eerste instantie niet zo mooi doordat er veel kreukels inzaten. Dit kwam natuurlijk door het transport, want hij werd opgerold vervoerd. Wellicht dat
daar nog wat service in geboden kan worden.

Extra tip: Ben je niet zo van de wereldkaarten, maar wel van de mooie muurdecoratie? Check dan eens foto plexiglas. Je kunt hier je eigen foto’s laten drukken op glas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.