• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De week samengevat in een foto..

De week samengevat in een foto..

Tsja, en zo zag afgelopen week er samengevat uit. Voor de 3e keer op rij in korte tijd een griepje, voorlopig toch echt de laatste hoop ik.

Het begon vorige week zondag al met een beetje neusverkoudheid, nadat ik eindelijk de kriebelhoest overwonnen had. Zal wel meevallen dacht ik nog. Niet dus, de volgende dag voelde ik me echt niet goed en de dag erna niet heel veel beter. Gelukkig voel je je altijd maar 1 of 2 dagen echt hondsberoerd, en was ik er woensdag weer wat beter aan.

Toen begon vriendlief weer (ja ook hij alweer!) te snotteren, dus we geven de neusspray en het hele assortiment aan griepbestrijdingsmiddelen gewoon door.

Max bleef nog redelijk ongeschonden in de strijd, tot gister. Koorts en ook zijn neusje begint verstopt te raken.  We gaan hier dus nog even door met onze eigen griepepidemie, in de hoop dat ik volgende week wel een leuke foto kan delen 😉

Liefs,

Joyce

p.s. deze post is geen samenwerking met Anta Flu, paracetemal of papieren zakdoekjes. Helaas in veelvoud zelf gekocht.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.