• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Vrouw zoekt koe, een ochtend tussen de koeien

Vrouw zoekt koe, een ochtend tussen de koeien

Het leuke aan bij een fotoclub zitten is, dat je samen dingen onderneemt. Je gaat samen op pad om goede foto’s te maken, en je kunt van elkaar leren. Een paar zondagen geleden mochten we dan ook een kijkje komen nemen bij een aantal koeien, gewapend met mijn telelens ging ik op pad.

Die telelens was achteraf gezien niet zo heel handig. Wist ik veel dat we heel dicht bij de koeien mochten komen. Volgende keer toch maar beter research doen 😉
De zon stond goed te schijnen aan de hemel, dus was het vrij lastig om wat foto’s te maken.
Toch heb ik een paar leuke foto’s gemaakt.

We mochten de wei in, en stonden dus tussen de koeien. Met een telelens kom je dan letterlijk wel ver, maar niet als je onderwerp vlak voor je neus staat. Gelukkig had ik mijn telefoon nog bij. Mijn telefoon heeft een redelijk slechte camera maar met een hoop zon krijg je toch nog wat goede beelden. En een lek over je lens, bijna..

Ik vond het helemaal geweldig, kon er de hele dag foto’s maken als ik wou. Maar goed aan alle leuke dingen komt een eind. Zo ook aan ons ”koeienuitstapje”.

Liefs,
Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.