Vakantie verslag deel 2: Italië

Zoals vorige week beloofd in het vakantieverslag deel 1, vandaag deel 2. Na 1 week in Duitsland te zijn geweest, zijn we doorgereden naar Italië, waar we vlakbij Brixen een appartement hadden geboekt. Kijk je mee?

Ook dit was wederom een toplocatie. We hadden hier een balkon ipv een terrasje wat achteraf gezien niet zo handig was, maar het was desondanks prima te doen.

We zaten in het Sturglerhof, een appartement bij de boer.

Ik bedenk me nu dat ik helemaal geen foto heb van ons appartement! Oeps, zal ik teruggaan? Gelukkig heeft Mark er wel eentje gemaakt met zijn drone. Dus collega’s, ik kom morgen gewoon werken!

Copyright: Mark Huijs

Maar het uitzicht jongens, dat was echt fenominaal. Zelfs met regen en mist, wat we een paar keer gehad hebben. Gewoon gemaakt vanuit het balkon.

Tevens hadden we uitzicht op de Geislerspitzen. Iedere 5 minuten veranderde de omgeving en stonden ze in het gouden licht, of juist in de mist. Een paar foto’s:

En ook op deze locatie, allerlei diertjes voor Max om zich mee te amuseren.

In de ”achtertuin” lag een prachtig wandelgebied, en een stukje verder de Zanseralm

We zijn even naar het dorpje ”Klausen” geweest:

En we hebben ons een ochtendje geamuseerd aan de Pragser see, samen met heel veel toeristen:

En dan is het nu toch echt weer gewoon back to real life, en hebben we vooralsnog geen verdere vakantieplannen op de agenda staan. Waar we volgend jaar heen willen? Nog werkelijk geen idee. Een weekendje weg dit najaar zal wellicht nog wel gebeuren maar ook daar hebben we nog geen plannen voor. We zien wel hoe de wind waait.

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.