Vakantie canvas!

Een paar weken geleden ontving ik een mailtje van de fotofabriek of ik een foto op canvas wilde testen. Geen probleem, daar ben ik altijd wel voor in!

Ik was er al meteen uit waar de foto moest komen te staan, op het schap in onze slaapkamer. We hebben een hele grote foto van een vakantie in Italië 10 jaar geleden tegenover ons bed hangen. Maar op het schap ontbrak nog wat. De vraag van de fotofabriek kwam dan ook als gelegen!

Omdat ik echt dol ben op het bos, en er ook helemaal zen van wordt koos ik een foto van onze vakantie afgelopen zomer. De Burgbach wasserfall, is geen grote waterval maar wel een ontzettend mooie waterval. En het roept ontzettend fijne herinneringen op. Dat laatste geeft de doorslag, dus deze foto is het geworden:

Het bestellen van de poster ging echt ontzettend makkelijk. Nu ben ik geen stommerik op dat gebied, maar zelfs ik was verbaas hoe simpel het ging.

Je krijgt tijdens het bestelproces een goed beeld van hoe je canvas daadwerkelijk er uit komt te zien. Ik moet je eerlijk bekennen, ik was een beetje sceptisch. Want ja zijn de kleuren dadelijk wel zoals ik wil? Dat bleek achteraf totaal niet nodig te zijn, want de kleuren zijn echt zoals het voorbeeld me liet zien. De foto in werkelijkheid is wat lichter, maar het drukvoorbeeld wat ik online heb gezien matcht precies!

Wat ik wel altijd vindt bij canvas is dat je het materiaal goed ziet. Een persoonlijk dingetje, want van een afstandje zie jet dit echt niet.

Een kleine close up:

Persoonlijk zou ik dan eerder voor een ander materiaal kiezen zoals Alu-Dibond. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van canvas niet goed is, in tegendeel dit is zeker prima kwaliteit. Het is gewoon net wat je wil.

De service van de fotofabriek is zeer goed bevallen. Geen problemen met mijn bestelling gehad, en de wanddecoratie was super snel geleverd. Ik heb het op zondag besteld, en op dinsdag had ik het al in huis.

Het formaat wat ik heb besteld is 30×40 cm, en kost €21,99. Natuurlijk zijn er nog andere formaten die je kunt bestellen op de website. Ik heb dit canvas gekregen van de fotofabriek.

Interessant om te weten: je kunt er ook kalenders, fotoboeken,losse foto afdrukken en andere foto producten bestellen!

Liefs,

Joyce

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.