• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • The dog, a womans best friend

The dog, a womans best friend

Oke oke, ik had beloofd dat er vandaag weer een blog online komt. Dat is dit ook, alleen een beetje anders als gepland. De foto’s die ik had gemaakt zijn namelijk hartstikke mislukt. Dus vandaag plan B

Plan B valt zeker onder de categorie herinneringen, en deze herinneringen worden iedere dag nog aangemaakt. Namelijk van Mojo de mops.
Mojo is 8 jaar oud, en ook al bijna 8 jaar bij ons. Een trouwe en redelijk eigenwijze viervoeter, maar ja ach dat laatste zal hij wel van zijn baasje hebben.

Een lui beest, die graag bij je op de bank komt liggen en dan lekker tegen je aan kan kruipen. Om vervolgens uren knock out te liggen en kei hard te snurken.

Zichzelf in de fatboy kan nestelen, en er dan niet meer uit kan.

Vrij nieuwsgierig is wat de baasjes allemaal op de langwerpig ding aan het doen zijn:

Huh? Wat zei je daar?? Snoepjes??

Maar vooral een lieve (inmiddels grijze) snoet, die wat anti rimpel creme nodig heeft.

En sinds een paar weken ook ”best buddy’s” met Max. Wat nu vooral nog handig is met het leren kruipen, want waar Mojo is wil Max ook heen. Maar zodra Max dadelijk echt kan kruipen, Mojo waarschijnlijk wenst dat hij nooit geholpen had.

Laten we het dan nog niet hebben over het magische speelkleed, waar hij dus niet op mag. De aantrekkingskracht is toch echt te groot want je hoeft maar 5 seconden niet te kijken en voila.. ingepikt! Ter frustratie van het baasje, want ja kan dat kleed weer in de was.

 

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.