The best of 2017

Zo, heb ik even geschitterd in afwezigheid de afgelopen 2 weken! Ik had even een fotografisch ”lukt niet” momentje. Hebben fotografen soms, dan zijn ze gewoon even hun drive kwijt. Niet alleen een probleem bij fotografen denk ik ;). Maar goed, op deze laatste dag van het jaar neem ik jullie nog even mee door het afgelopen jaar.

Wat vindt ik de beste foto’s van afgelopen jaar? Wel een moeilijke, want ja dan moet je gaan kiezen. En de keuze is reuze!
Laten we maar voor in het jaar beginnen, waar ik nog hoogzwanger rond hobbelde. Op een besneeuwde ochtend ben ik het bos in gewaggeld.
Daar maakte ik de volgende foto:

Wie weet krijgen we in januari 2018 weer zo’n dikke pak sneeuw? De sneeuw van deze foto was trouwens 3 uur later volledig verdwenen.

In maart hebben we een hoop mooie foto’s, van onze zoontje. Flauw als ik ben ga ik die niet delen, maar die staan in ieder geval hoog op mijn persoonlijke lijstje.

In de maand april heb ik me uitgeleefd in de dierentuin in Overloon:

Tijdens de modellen dag van onze fotoclub in mei heb ik Marijke, Maud en Fenne mogen fotograferen:

Marijke Fenne

Nadat vriendlief ook een camera heeft aangeschaft, zijn we op een zonnige zaterdag in juni naar het Landschaftspark in Duitsland gereden.
Super coole locatie, waar je in ieder hoekje en kiertje wel weer een foto ziet. Zeker een aanrader, en voor ons hier in Limburg ook niet heel ver rijden.

Ook in juli gaan we geregeld een dagje op pad, en neem ik de tijd om wat bloemetjes en bijtjes te fotograferen:

Augustus: vakantie! Na een zwangerschapsverlof van 16 weken, gaan we nadat ik een paar weekjes gewerkt heb toch nog even lekker weg. De 1e vakantie met de kleine man. Waar we weer genoeg bezienswaardigheden bekijken en mooie zonsondergangen fotograferen.

September staat in het teken van koeien, en ik heb weer een shoot met Marijke gedaan.

In oktober is het nog belachelijk goed weer voor de tijd van het jaar, dus duik ik regelmatig het bos in voor wat foto’s:

En niet geheel onbelangrijk: ga ik naar  de Enchanted Gardens in Arcen:

In november gaan we nog snel even een weekendje weg, deze keer naar Centerparcs. Achteraf niet echt ons ding, veel te druk.

En dan last but not least: december! En vandaag is de laatste dag ervan. Tevens de laatste dag van 2017. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen.
December staat in het teken van de ”december challenge”, waar ik nu nog druk mee bezig ben. De 1e helft heb je al kunnen lezen, en volgende week verschijnt de 2e helft.

Begin dit jaar heb ik fotografie doelen opgeschreven voor 2017, en daar heb ik het hele jaar kei hard aan gewerkt. Een van mijn doelen was om meer te fotograferen, en daardoor ervaring opdoen. Deze blog helpt me daarbij, als stok achter de deur. Ik wil iedere week nieuwe foto’s aan jullie laten zien, en inspiratie geven voor jullie eigen fotografie. Bijkomend voordeel is daarbij dat ik leuke feedback krijg en dat motiveert mij enorm. Voor 2018 gaan we hier dus lekker mee door!

Iedereen een fijne jaarwisseling gewenst, voorzichtig met het vuurwerk en tot volgend jaar!

Liefs,

Joyce

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.