• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Sprookjes en Elfjes in Arcen

Sprookjes en Elfjes in Arcen

Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst op Elfia geweest. Ik heb er al eens eerder over nagedacht om er naar toe te gaan, maar het valt altijd in het ”mannenweekend” van mijn wederhelft. Dus: ”een oppas”. Dit jaar had ik een bereidwillige oppas gevonden, zodat ik naar Elfia kon om te fotograferen!

Voor degene die eigenlijk geen idee hebben wat Elfia is. Dat is een cosplay event, waarbij mensen voor een dag iemand anders kunnen zijn. Van Darth Vader, tot Elsa en Orks ze zijn er allemaal.

En het was echt super leuk! In het begin een beetje onwennig, want ja ik ben hier nog nooit geweest wat moet ik me er bij voorstellen? Maar de mensen zijn ontzettend vriendelijk, poseren als je je camera nog niet eens gereed hebt en contact is zo gelegd. Dus ik heb een paar mooie foto’s kunnen schieten!

Het model op bovenstaande foto is: Avilee

Model: onbekend

Model: onbekend

Model: onbekend

Model: onbekend

Model: Selene Amaris

Model: onbekend

Model: onbekend

Model: Djonie

Model: Lizzy van Gelder

Model: onbekend ,maar ik gok dat het Darth Vader is 🙂

Modellen: Salome en Eleayne

Modellen: Ritha en onbekend

Modellen: Muriel en Lucinda

Model: onbekend

Model: Michel van Lin

Model: onbekend

Model: Katinka

Model: Katinka

Model: Carmen Blom – Berger

Volgend jaar ga ik in ieder geval weer. En in April is er ook een Elfia event in Haarzuilens, zou zomaar eens kunnen dat ik daar ook naar toe ga.

Liefs,

Joyce

p.s Sta je op de foto en wil je deze ontvangen? Geen probleem, stuur me even een mailtje ( info@joycerutten.nl) – Are you in one of my pictures, and would you like to recieve it? No problem, please send me an e-mail (info@joycerutten.nl)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.