• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Met het pontje het grote water over..

Met het pontje het grote water over..

Het is alweer even geleden, mei 2014 zijn we met mijn schoonfamilie een weekendje naar Texel geweest. Met het pontje het grote water over dus…

In een huisje van Landal, prima huisje, prima park. In de duinen met een klein stukje lopen en je bent aan het water. Heerlijk om even uit te waaien.
En we hadden ontzettend goed weer!
Op dag twee zijn we allemaal even op eigen houtje het eiland gaan verkennen, want ja als je continu op elkaars lip zit is ook niet altijd even praktisch.
Vriendlief en ik zijn naar de duinen gereden, om de vuurtoren te bekijken. We zijn er ook ingeklommen, want van boven was het uitzicht nog mooier.

In de avond nog terug geweest voor de nodige familie kiekjes, en wat water foto’s:

Op een van de dagen zijn we naar een schapenboer geweest, waar je met de lammetjes mocht knuffelen.

Ondanks dat we twee kleine kinderen bij ons hadden (zoontjes van schoonzus) was ik denk ik wel het grootste kind, want ik was niet weg te slaan bij de lammetjes. Misschien wel rammelende eierstokken hoewel Max toch echt drie jaar later pas is geboren. Dus ik gooi het op enorme dierenliefde. En zeg nou zelf kleine lammetjes zijn toch heel schattig?

Overigens niet de beste foto want mijn hand staat er nog half op.. 🙂
De grote schapen waren ook erg leuk:

Texel is een mooi eiland, maar wel ver rijden vanuit het zonnige zuiden. 3 uur de andere kant op en je zit midden in Frankrijk.
Maar goed desondanks vond ik het wel erg leuk, en misschien gaan we nog wel een keertje terug met onze kleine man.

Liefs,
Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.