Model: Marijke Linssen

Modellendag 2018

Een paar weekenden geleden was de modellendag van onze fotoclub. Deze keer op de boerderij, waar echt ontelbaar veel mogelijkheden waren om te fotograferen. Vandaag het fotoverslag, kijk je mee?

Dit jaar hadden we twee modellen, Marijke (waar ik al vaker mee gewerkt heb) en Iris. Wat ik altijd doe bij zo’n dingen is van te voren een moodboard maken, via Pinterest. Op die manier kan ik wat inspiratie opdoen, en weet ik een beetje wat ik wil. 9 van de 10 keer worden de foto’s NIET zoals ik ze op mijn moodboard heb staan, maar het draagt wel bij aan mijn creativiteit.

Mijn moodboard kun je inzien op Pinterest: ‘‘klik

En dan nu de foto’s, want we weten allemaal dat jullie daarvoor hier naar toe zijn gekomen 😉 In willekeurige volgorde:

Model: Iris Janssen Model: Iris Janssen Model: Iris Janssen Model: Iris Janssen Model: Iris Janssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen Model: Marijke Linssen

Alle attributen die op de boerderij aanwezig waren hebben we gebruikt, koeien, kippen paarden noem het maar op.

Technisch

Ik heb de foto’s afwisselend gemaakt met de Canon 50mm lens, en de Canon 70-300mm lens. Waarbij ik 2 camera’s mee had genomen, mijn ”oude” Canon 1100D, en mijn huidige camera de Canon 77D . Ik vindt het fijner om op zo’n momenten met twee camera’s te werken zodat ik niet de hele tijd mijn lens hoef te wisselen.

Ik ben benieuwd wat je van de foto’s vindt, dus laat het me vooral weten!

Liefs,

Joyce

NB: van zowel Marijke als Iris heb ik toestemming op deze foto’s op mijn blog te tonen.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.