Marijke

Modellen dag | Sneak peek

“Fotoclub” … Dat vond ik altijd zo raar klinken, en iets voor nerds. Niets is minder waar, ik beschouw mezelf in ieder geval niet als een nerd, want jep ik zit bij de fotoclub! Een terugkomend onderdeel ieder jaar is: “de modellen dag”. Een dag waar we 1 op 1 met modellen kunnen werken. Hartstikke leuk, leerzaam, en inspirerend!

In deze blogpost een kleine sneak peek van de foto’s en de modellen

Marijke ken ik al een paar jaar. Als je mijn portfolio bekijkt vindt je meer foto’s van haar. Een soort van “thuiswedstrijd” kun je het fotograferen met haar dan ook wel noemen.

Marijke modellen dag

Fenne, ook haar ken ik al wat langer. Via mijn werk, topper van een stagiaire was het en nu topper van een collega.

Fenne modellen dag

Maud, een vriendin van Fenne. Haar kon ik nog niet. Ook al waren we een beetje moe op het eind van de dag, over het resultaat ben ik super tevreden!

Maud modellendag

Binnenkort volgt een uitgebreid fotoverslag met (zoals de naam het al zegt) nog meer foto’s en enkele “behind the scenes” shots van deze modellen dag. Je kunt me volgen op Facebook en/of Instagram als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe blogs en uiteraard van nieuwe foto’s!

Wil je volgende modellen dag ook mee doen als model? Dat kan, stuur even een mailtje via de website van onze fotoclub!

Liefs!

Joyce
Follow my blog with Bloglovin

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.