Modderstappen in Zuid Limburg

Vandaag een capture memories over een wandeling in het Zuid Limburgse landschap. Dat je om lekker te wandelen niet naar een ander land hoeft, bewijst ons Zuid Limburg wel!

Ik ben geen Carnaval vierder, en vlucht het liefst ieder jaar naar een plaats waar ze het niet vieren. Een paar keer zijn we met mijn schoonouders gaan wandelen om de gekte te ontsnappen.
Deze keer in Zuid Limburg. En ja daar vieren ze dus echt wel carnaval. Daar hadden we in de natuur verder geen last van.
Waar we wel last van hadden was modder, en een hoop.

Het had al een paar dagen geregend, en dus was de grond op zijn zachts gezegd een beetje drassig. De dag dat we gingen wandelen was het overigens droog en heerlijk wandel weer.
Maar onze schoenen en broeken zagen eruit alsof we als kleine varkentjes in de modder hadden gerold:

Verder allemaal prima hoor, als je daar op gekleed bent. Het zorgde wel voor een extra moeilijkheidsgraad. Na een KM of 15 (en ik heb dus echt een waardeloze conditie) was ik helemaal kapot.

Mocht de pret niet drukken want we hebben wel nog wat mooie foto’s kunnen maken. Omdat je dus in februari zit, gaat de zon vroeger onder en heb je dus veel eerder het mooie licht wat je in de zomer pas na 20.00u hebt. EN we hebben lekker in de natuur kunnen wandelen! In plaats van verkleed als piraat met een glas bier in een kroeg met de meest verschrikkelijke muziek die je ooit hebt gehoord te vertoeven.

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.