• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mistige praktijken in Oostenrijk

Mistige praktijken in Oostenrijk

De foto’s uit deze post zijn alweer van een aantal jaren geleden. Van een vakantie die op zijn zachts gezegd een beetje ”in het water” is gevallen. Maar heey, ook dat zijn herinneringen!

In de zomer van 2014 zijn we op vakantie naar Oostenrijk geweest. Ik heb hier al een eerdere blogpost over geschreven: ”de Koe in Oostenrijk”. We hadden dus redelijk slecht weer, en er op een begeven moment toch echt de pest in gekregen. Omdat we de hele week geboekt hadden, waren we te koppig om naar huis te gaan en dus bleven we.

We hebben wel een hoop ondernomen tijdens deze vakantie. En ondanks dat het pokke weer was, krijg je wel eens wat andere foto’s!

Vandaag enkele van deze foto’s, zodat jullie lekker kunnen gniffelen over onze verregende vakantie.

Wandelen in de ”klammen” wat met de regen en een klein beetje zon super mooie foto’s oplevert.

Deze rakker zat bij een van de ”klammen” in een kooi, hij had er duidelijk ook de pest in.

Bezoeken van een stuwmeer, bovenop een bergje. We zijn nu trouwens ”the mist” aan het kijken op Netflix, ik denk dat ik met mijn levendige fantasie hier een beetje bang zou zijn geworden.

Ons uitzicht op de Grossglockner:

Zodra we de tunnel op de top door waren wisten we niet wat ons overkwam! De zon scheen en hard!

We hebben die middag dan ook lekker in de zon kunnen zitten vlak bij dit kerkje. Wie kent het niet? Een bekend gezicht voor de Oostenrijkgangers onder ons. We hoopten dat het gedaan was met het slechte weer. Maar helaas zodra we de Grossglockner weer over waren was het alweer slecht weer.

Heb jij ook wel eens super slecht weer gehad op vakantie?

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.