Mijn maand: september

Yes het is herfst! Een echte herfstidioot hier, maar dat wisten jullie al. Ik kan me altijd verheugen op deze tijd van het jaar, lekker knus. De natuur op haar mooist, en lekker met een dik dekentje en sloffen op de bank. Voor het geval dat je nu denkt dat ik volledig koekoek ben, ik kan me ook altijd weer verheugen op de lente hoor. Maar voordat het zover is, eerst nog een overzichtje van mijn maand september.

 

We beginnen deze maand met een bezoekje aan het landschaftspark. Ik was er al een keertje geweest, maar deze keer heb ik weer volledig nieuwe dingen ontdekt. En andere foto’s:

Ik schreef er ook een blogpost over. Dus als je de rest van de foto’s wilt zien klik dan even.

‘S avonds hebben we ”horror night” met vrienden, we kijken ”The Ritual” op Netflix. Ik heb er geen foto’s van gemaakt, maar wat een waardeloze film jongens.

Max en ik wandelen deze maand wat af.. Nog eventjes en het bos is oranje!

We shoppen nieuwe schoenen. Max zijn eerste schoenen, en mama scoort ook nog een paar.  Je kunt nooit genoeg schoenen hebben he 😉

edf

We brengen ook nog een bezoekje aan de kermis in Baarlo. Waarbij de draaimolen natuurlijk favoriet is.

Midden september gaan we een dagje naar de Efteling omdat mijn mama 60 jaar is geworden. We gaan met het hele gezin, en het was super gezellig.

Ook hier schreef ik een post over met foto’s!

Overigens heel erg belangrijk; in de Efteling staat een magnum stand. Je kunt hier je eigen Magnum samenstellen, nom nom check dit:

Uit eindelijk hebben we het ijs met 3 man gedeeld. Ik een stuk, Mark en stuk en het dochtertje van mijn broer heeft het ”knetter dipsel” meester gemaakt.

Ik ga ook uit eten met vriendinnen. We gaan naar de Tramhalte in Blericht. Carpaccio is altijd mijn favoriet..

Ik ga een stuk fietsen met Donald 🙂

Ook ben ik voor het eerst op Elfia geweest! Super leuk, en we zijn alweer plannen aan het maken voor het volgende event. Een kleine selectie:

Meer foto’s van Elfia vind je hier

Ik sluit de maand af met een lekker middagje spellen. Kolonisten is onze favoriet. Dit potje heb ik niet gewonnen, die erna wel.

Oktober

En wat heeft oktober allemaal in petto? Waarschijnlijk wat herfstfotografie, daar ga ik wel van uit. Morgen staan we met de fotoclub bij de Jumbo voor de spek de clubkas actie. Midden oktober ga ik weer naar de Kasteeltuinen, want: Enchanted gardens! En ik ben bezig met een herfst/winter fotografie bucketlist voor jullie. Volgende week zet ik deze online!

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.