Mijn maand: oktober

Oktober was een fijne maand. Veel quality time met het gezin doorgebracht, en genoten van het weer.  De maand is zoals gewoonlijk weer voorbij gevlogen, kijk je mee naar mijn maand in foto’s?

Fotografie Bucketlist

Ik start de maand op mijn blog met een fotografie Bucketlist, vol met leuke onderwerpen om te fotograferen.

Dus leef je uit, je kunt de Bucketlist hier in groter formaat downloaden om te printen.

Enchanted Gardens

Halverwege oktober ga ik met mijn moeder en tante naar de Enchanted Gardens in de kasteeltuinen in Arcen. Wie mijn blog regelmatig volgt, heeft mijn mening daar wellicht al over gehoord. Het viel echt goed tegen. Weinig goede foto’s kunnen maken omdat ik het simpelweg niet mooi genoeg vond.

Ik schreef er een blog over met natuurlijk nog meer foto’s.

Fotoclub

Met onze fotoclub waren we een ochtendje bij de Jumbo in Panningen present voor de Clubkas actie. We gaven fotografie tips, en je kon ons werk bewonderen. Door hier aan mee te doen hebben we voor de club een kleine 115 euro binnen kunnen halen. Mooi resultaat toch?

Ik maakte er tussendoor een tabletop foto met mijn telefoon:

En na afloop even op thuis in de tuin met een lekker bakje koffie!

Max en Mojo

Omdat het zo’n goed weer is brengen we nog lekker veel tijd door thuis in de tuin in het zonnetje.

Max en Mojo zijn echt de grootste vrienden.

Het beestje begint een beetje oud te worden met zijn grijze snuit haren 🙂

Bos

Om even lekker tot rust te komen gaan we naar het bos. In de ”grote bossen” namelijk de Heldense bossen lopen we een klein rondje en bekijken we de beestjes.
In het ”bos” bij ons achter zijn we ook geregeld te vinden.

En ik krijg een canvas toegestuurd om een review over te schrijven, waar ik erg blij mee ben.

November

Wat staat er allemaal op de planning voor november? Veel! Maar weinig fotografie waarschijnlijk. We gaan een weekendje weg, waar natuurlijk wel veel gefotografeerd gaat worden. We gaan een avondje bowlen met vrienden, hier en daar wordt er wat geklust. En Sinterklaas komt vervroegd langs. Wel een leuke maand hoor dat dan weer wel.

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.