Mijn maand: november

December is al aangebroken. Een maand vol met gezelligheid en feestelijke aangelegenheden. Sinterklaas, kerst en oud op nieuw! Maar eerst nog even een terugblik op mijn maand november.

Bij het schrijven van deze post kom ik er achter dat de WordPress editor (het programma waar mijn blog op draait) volledig veranderd is. Ik zoek me dus vooral een klein beetje rot naar waar alles ook alweer staat. Dus alvast mijn excuses als het er niet zo uitziet als normaal.

Museum terug in de tijd

Het eerste weekend van november was het feest! Ter gelegenheid van opa’s verjaardag zijn we naar een museum geweest waar je echt terug in de tijd ging. Super interessant op te zien!  

Ouwehands dierenpark

Het tweede weekend gaan we lekker een weekendje weg naar de Veluwe. We bezoeken daar onder andere Ouwehands Dierenpark. Echt een mooie dierentuin, met veel dieren. Een aanrader! Ik schreef er ook een blogpost over! 

Wandelen

We wandelen wat af in de Veluwe, en hebben lol met blaadjes!

Spelletjes en boeken

En verder is er weinig gefotografeerd in deze maand. We doen wel weer ouderwets gezellig een potje kolonisten van Catan wat wel heel erg lang duurt. Normaliter zijn we sneller klaar, maar een van de spelers (ik noem geen namen) had de smaak te pakken. Ik kwam wat oude boeken tegen bij de heemkunde vereniging omdat ik mam ergens mee moest helpen. En Mojo lees gezellig een boekje. 

December

Dat staat helemaal in het teken van gezelligheid! De kerstboom staat inmiddels en de cadeautjes voorpret begint. Vanaf 20 december heb ik de rest van het jaar vrij (klinkt echt tof om te zeggen) en ga ik thuis waarschijnlijk wat aan kneutellen, en toffe content maken voor deze blog! 

Zoek je nog wat om te doen in de kerstvakantie? Check mijn blogpost voor herfst fotografie, wellicht kan ik je nog inspireren! 

Liefs, Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.