Mijn maand: juni

Ik heb deze post al een beetje op voorhand geschreven, omdat ik nu lekker op vakantie ben. Eigenlijk zelfs al bijna op de terugweg oei.. Waarschijnlijk heb ik heel veel foto’s gemaakt en die ga ik natuurlijk met jullie delen in de komende weken, maar eerst nog een overzichtje van de maand juni.

Een maand waarin ik niet zo heel veel gefotografeerd heb met mijn camera. Wel wat foto’s gemaakt met mijn telefoon, die niet te vergelijken is qua technische snufjes en kwaliteit. Dus vergeef me voor de iets minder ”mooie” foto’s, het was even goed een leuke maand.

Potverdikkie wat hebben we toch weer goed weer, en dat terwijl deze zomer nog niet eens officieel begonnen was

De lavendel in onze tuin is een veel gefotografeerd onderwerp, omdat hier in de avond prachtig tegenlicht op valt:

Met Max heb ik vele speelavonturen in de tuin beleefd deze maand:

Ook heb ik geschopt met mams, en schoonmams. Helaas heb ik helemaal niets gekocht in de winkels. Daarna heb ik me uitgeleefd op de online shops, waar ik uiteindelijk wel geslaagd ben trouwens. Tijdens het shoppen hebben we genoten van een lekker bakje koffie:

Voor degene die het nog niet weten, ik heb een moestuin. En ik vindt het heerlijk om daarin te keutelen, en mijn oogst te showen:

 

 

Mojo leest tussendoor even een boekje:

En Max  breekt ondertussen binnen de tent nog even af met zijn speelgoed.

 

 

En dat waren de foto’s van juni!

Niet zo heel veel spannende activiteiten of mooie plaatjes. Wel gewoon de realiteit.  En het laat ook wel zien dat de kwaliteit van de foto’s uit mijn telefoon wel wat te wensen overlaat ten opzichte van mijn camera. Dus… gewoon vaker mijn camera meenemen!

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.