Mijn maand: juli

De maand juli begon voor mij in Italië met vakantie. De maand eindigde gewoon in Helden, zonder vakantie. We hebben veel ondernomen, dus een vol fotoverslag vandaag! Ik zou zeggen pak een lekkere bak koffie en kijk mee!

Stiekem heb ik een paar foto’s die eigenlijk in juni gemaakt zijn. Omdat ik het verslag van juni heb gemaakt voordat wij op vakantie gingen, was deze niet helemaal compleet. Daarom begin ik met een paar foto’s van juni

Eind juni was ik jarig! Aangezien ik dol ben op kastelen, gingen we op mijn verjaardag naar Hohenzollern castle. De meeste foto’s hiervan heb je in het vakantie verslag al kunnen zien.  Hierbij nog een tweetal.

.

Ook heb ik op vakantie een nieuw vriendinnetje gemaakt!

 

Wat super gezellig was natuurlijk, totdat ik als cadeau een dode muis kreeg. Mhwa, nee hoeft niet hoor.

Tijdens een van onze wandelingen had Mark nog een klein ongelukje. Zijn schoenen van 15(!) jaar oud, hadden er geen zin meer in. Episch natuurlijk, want hij moest redelijk op zijn sokken terug lopen. Gelukkig kun je overal schoenen kopen, en konden we in het dorpje een paar nieuwe stappers voor meneer scoren.

Viva Italia!

 

Ik voel een kattentrend opkomen, maar troost jullie. Dit waren de laatste foto’s van de katten op onze vakantie adressen.

Nog even snel een laatste kopje Italiaanse koffie!

En mijn boek is ook eindelijk bijna uit! Ik lees op dit moment de Outlander boeken, dit was boek 4. Inmiddels zijn we dus alweer een tijd terug van vakantie, maar dat lezen schiet nog niet heel hard op.

In onze laatste week vakantie zwemmen we wat af. Gaan we naar het maisdoolhof op de Boebadoe farm. (aanrader!) en kopen we een zandbak voor Max.

Mijn fotoboek komt binnen van de vakantie! Ik maak deze altijd zo snel mogelijk, zodat ik iedereen onze foto’s gewoon in een boek kan laten zien. In plaats van de honderden foto’s door te laten bladeren die op mijn computer staan.

Terwijl de werk week gewoon begonnen is, speelt Max er nog op los op de vrije dagen van mama.

Mama probeert ondertussen lekker een tijdschrift te lezen, wat niet echt opschiet.

Deze vrolijke vriend heeft al mijn volledige peterselie plant op gegeten.

Ik heb een toffe samenwerking met wereldkaarten.nl, waarvan ik onder andere deze mooie wereldkaart kreeg. Meer hierover binnenkort in een aparte blog!

Het laatste weekend van juli gaan we met vrienden naar de Valkenier in Valkenburg. De kids hebben het enorm naar hun zin. Het park is wel een beetje gedateerd, en de prijs kwaliteit verhouding is niet echt optimaal. De spiderman show was wel leuk, waarbij het reuze handig was dat ik mijn camera bij had.

En dat was de maand juli. Het mooie weer zal vast nog wel even doorgaan, wat de productiviteit niet ten goede komt. Ik ben echt niet vooruit te branden met dit weer. Veel te warm voor mij, ik ben echt een herfst/winter persoon. Ik kan al bijna niet meer wachten. Maar wat staat er voor augustus nog op de planning? Ik ben gevraagd voor een fotoshoot eind augustus. En misschien ga ik nog met Marijke op pad, want we hebben een paar ideetjes. Verder thuis nog wat rommelen, genieten van ons zwembadje en gewoon weer aan het werk!

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.