Mijn maand: augustus

Deze blogpost komt iets later op de dag online als normaal. Mijn computer wilde niet helemaal meewerken, techniek?! Maar goed, we kunnen weer. Vandaag een overzicht van mijn maand augustus in foto’s.

Nou ik kan je zeggen, als je een telefoon met een goede camera wilt hebben. Koop geen Huawei Psmart, want die heeft dus echt geen goede camera. Wederom alvast mijn excuus voor enkele foto’s in matige kwaliteit!

Wat heb ik in augustus allemaal gedaan?
Vooral vaak koffie gedronken zie ik haha. Ik ben aan het oefenen met latte art, maar het lijkt nog nergens op.

 

En soms geef ik het op, en maak ik gewoon een bak cappuccino.

Of ik stop gewoon ”een struik in mijn thee”, zoals Mark dat altijd zegt.

 

Max heeft het lopen ontdekt, mét voorwerpen want loslopen durft hij nog niet. Het gevolg: het meubilair schuift geregeld door de kamer.

Met zijn geboorte heeft Max laarsjes gekregen van vrienden van ons. Inmiddels kan hij ze aan, dus dat moest op de foto vastgelegd worden.

En als het meubilair niet door de kamer schuift, is Mojo de klos. Buddy’s for life zijn die twee.

Mag jij trouwens raden welke van deze 3 foto’s NIET met mijn telefoon is gemaakt. Precies, het verschil is enorm. Oke ik hou er over op.

Even een momentje voor mezelf als Max op bed ligt. Ik heb sinds kort mijn E-reader weer in gebruik. Voorheen kwam ik niet aan lezen toe of had ik er simpelweg geen zin in. Nu heb ik weer een paar toffe boeken op mijn lijstje en pak ik het weer op.

Voor een blogpost die ik in gedachten heb, ga ik aan de slag met fruit. Het resultaat is alleen niet hoe ik het voor me zag. Desondanks best een toffe foto, waar technisch zeker het een en ander op aan te merken valt.

Voor de zomer bucketlist moet ook nog even een foto gemaakt worden!

Mark en ik plannen een date night in. We gaan lekker pizzarette met zijn tweetjes.

 

Tomaten oogst!

Jaapie Krekel komt op bezoek. Wat een apart beestje. Ik heb er ook foto’s van gemaakt met mijn camera, maar die heb ik jawel komt ie: per ongeluk gewist. Hoe stom kun je zijn! Het zal vast iedere fotograaf wel een keer overkomen. Gelukkig waren het geen belangrijke foto’s.

Voor mijn werk heb ik een bespreking bij de drukker van onze folders. Dus als je nog een stukje papier wilt hebben? Hier hebben ze genoeg.

En op de allerlaatste dag van de maand, heb ik foto’s gemaakt van een bruidspaar. Dat was voor mij de eerste keer, en nu ik dit typ worden de foto’s geüpload. Heel erg spannend.

Toen we op de bruidegom aan het wachten waren, vlogen er twee bijzondere vlinders in de struik. Ik heb er eentje nog even snel op de foto kunnen zetten.

In september staan er veel fotografie dingen op de planning!

Afgelopen zondag ben ik weer in het landschaftspark geweest in Duisburg, waar ik een paar toffe foto’s heb gemaakt. Deze komen volgende week woensdag online. Verder gaan we nog een dagje naar de Efteling waar de camera uiteraard mee naar toe gaat. Ik mag ook een zwangerschaps fotoshoot doen, en ga ik naar Elfia. Als fotograaf. Ook voor het eerst dus ik ben erg benieuwd.

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.