De maand oktober in foto’s

Het is 1 november, weer een maand om! Wederom een hoop gefotografeerd en zoals beloofd in een van mijn vorige post, aan het begin van de nieuwe maand een terugblik op de voorgaande maand.

In het begin van de maand stond een boswandeling op het programma. En het was heerlijk weer! Bijna 25 graden, wat vrij absurd is in oktober.

Voordat we het bos in gingen kwamen we nog langs een wei, waar de zon prachtig over scheen:

In het bos zelf waren een hoop spinnenwebben en dauw, hierover binnenkort nog een aparte blogpost.
Deze foto wilde ik jullie in ieder geval niet onthouden:

En we kwamen nog een schattig stelletje tegen, die een onderonsje hadden in het zonnetje.

Ergens midden oktober was ik van plan om de meteorieten regen te fotograferen. Voor het slapen gaan nog even wat test foto’s gemaakt zodat ik dat midden in de nacht niet allemaal in hoefde te stellen.
Achteraf viel het vies tegen want het regende heel hard, en de boeren hier in de buurt hadden de verlichting aan in de kas waardoor de lucht roze was.
Geen enkele vallende ster gezien dus, en snel terug het bed in.
Wel heb ik nog een van de test foto’s van de sterrenhemel om 24.00u ’s avonds.

De volgende foto maakt ik in de ochtend op weg naar het werk, met mijn telefoon. De meest waardeloze camera ooit zit daarop, maar deze foto is echt goed gelukt.

Op een mistige woensdagochtend ben ik met Max en Mojo het bos in gegaan om wat foto’s te maken.

Je kunt de foto’s bekijken in deze post.
Op de terugweg naar huis, nog een roze struik gespot:

En afgelopen week was het thema in de Kasteeltuinen Arcen: Enchanted Gardens.  Alles was prachtig verlicht met verschillende kleuren, en het tafereel was echt super mooi. Ik heb de hele avond alleen maar gefotografeerd, en ik was niet weg te slaan. Tijd volledig vergeten en alleen maar genieten. Met het resultaat dat al lang nadat het park eigenlijk dicht was, ik pas door de uitgang liep. Ik heb er zoveel foto’s gemaakt dat ik ook hier binnenkort nog een aparte blogpost over ga schrijven. Maar voor nu: een tweetal foto’s als cliffhanger.

Ondertussen benieuwd naar nog meer foto’s? Volg me op Instagram!

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.