• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De maand november in foto’s

De maand november in foto’s

Knipper eens met je ogen? ”knipper” hoppa weer een maand om! Cliché ja ik weet het maar de tijd vliegt echt! Dus vandaag een overzichtje van de maand november in foto’s!

Oke, en toen kwam ik erachter dat ik helemaal niet veel foto’s heb geknipt deze maand.
Heb je soms wel eens. Laat licht en vroeg donker, dan blijft er niet veel over als je overdag moet werken.
Ik begon de maand met de frappuccino, die helemaal niet zo lekker was.

Toen was het een lange tijd stil, en heb ik nog wat foto’s gemaakt tijdens ons weekendje Centerparcs:

Ik kreeg overigens de tip om de foto met de eend op een andere manier uit te snijden! Welke variant vinden jullie leuker?
Deze:

of deze:

Natuurlijk erg grappig zo’n eend op zijn kop.

En nog net voor de maand november voorbij is, schiet ik nog wat foto’s van Sinterklaas en Amerigo die alvast hun route verkennen voor 5 december.

De maand december ga ik veel fotograferen! Ik ga namelijk een December challenge doen. Eentje die ik wel zelf heb samengesteld, met enkele uitwijkende ”spelregels”. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Ik ga dus iedere dag een foto maken van een vooraf ingesteld onderwerp.  December is een maand waarin veel te fotograferen valt, en er ook veel gebeurd. Sinterklaas, de kerstboom met alle tierelantijntjes, kerstmis, oud op nieuw en wie weet ook een beetje sneeuw?

Dit is de lijst:

Benieuwd? Ik zal proberen een paar keer een ”tussenstand” te laten zien hier op de blog. Uiteraard volgt er na december een volledig verslag met alle dagen op een rij. En ben je nu benieuwd? Volg me dan op Instagram, want daar zet ik iedere dag een foto op!

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.