• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Het leven gaat niet altijd over rozen

Het leven gaat niet altijd over rozen

Nou oke de titel klink wat dramatischer als dat het is, maar het is waar het leven gaat niet altijd over rozen. Het doel waar de foto uit deze blogpost voor is gebruikt, is daar een voorbeeld van.

Wat ben je dramatisch vandaag! Dat denk je nu misschien wel. Maar niets is minder waar, het is zondag, het is een mooie dag en de zon schijnt. Wat willen we nog meer? Toch wil ik heel even stilstaan bij deze foto. Waarom? deze foto is afgebeeld op het bidprintje van mijn oma, die afgelopen week, 2 jaar geleden overleden is.

85 jaar is ze geworden, een mooie leeftijd die helaas niet voor iedereen is weggelegd om te halen. En des te meer reden om iedere dag te genieten van de kleine dingen. Tuurlijk soms heb je wel eens van die dagen dat het wat minder gaat. Het zit tegen op je werk, het gaat privé niet altijd over rozen, of je hebt een flinke griep te pakken en bent er gewoon niet lekker aan. Het kan allemaal, en dat mag ook. Je hoeft niet altijd iedere minuut van de dag vrolijk te zijn. We zijn mensen! Dus daar is niets vreemds aan, het hoort erbij.

Deze rubriek gaat over herinneringen, en dat zijn dus niet altijd de vrolijke positieve herinneringen. Het zijn die vrolijke herinneringen die je wilt vasthouden, want die wil je niet vergeten. Toch horen minder goede herinneringen er ook bij, en zonder deze herinneringen zou je niet zijn wie je vandaag bent.

Geniet dus van het leven, iedere dag, iedere minuut, iedere seconde!

 

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.