• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • In the jungle, the migthy jungle

In the jungle, the migthy jungle

Nog nooit (of althans voor zover ik het me kan herinneren) was ik in Safaripark Beekse Bergen geweest. Inmiddels had ik kortingskaartjes weten te bemachtigen, en de gelegenheid deed zich voor dat ik geen oppas had voor Max, dus vrij gepakt en hop hop naar de Beekse bergen. En fanatiek als ik ben gaat de camera natuurlijk mee. Benieuwd?

Wow wat is dit park groot, en ruim opgezet. Je wandelt volgens mij letterlijk door een natuurgebied waar een dierentuin in is gezet. En veel speelplekjes voor de kids! op iedere hoek staat wel een speeltoestel. Niet dat Max daar al veel plezier van heeft maar goed. We hebben echt een ruime tijd door het park gelopen, en toen we dachten ”nu hebben we alles gezien” bleek dat we een stuk gemist hadden. En toen hadden we alleen nog maar de wandelsafari gedaan!

We kwamen allerlei beestjes tegen onderweg:

Apen!

Olifanten

Een verdwaalde raaf, en geen idee wat voor een beest er op de 2e foto staat 🙂

De koning van de jungle

En natuurlijk de giraffe’s en zebra’s.

NB, de foto van de zebra tussen de giraffes is gemaakt door Mark. Dit was tijdens de autosafari, en hij zat gewoon dichter bij.

En nog een schattig hertje, of iets in die richting. O jongens ik heb zo niet opgelet hoe de beestjes heetten.

Dit vond ik toch wel zo schattig, in eerste instantie zag je de eenden met hun kroost niet vanuit het bruggetje. Maar toen ik door mijn lens keek zag ik ze daar dapper lopen naast een kudde grote beesten. En ze stapte vrolijk door! Lief toch.

Dan nog even een ”no spon shout out”, dit park is echt super leuk! Zoal ik hierboven al zei er is veel te beleven, veel te zien. En zelfs vanuit je luie stoel in het restaurant kun je uren naar de beestjes kijken. Dus echt een aanrader! Niet alleen voor mensen met camera’s 😉

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.