Het jaar 2018

Hoe glamorous, ik sluit het jaar ziek op de bank af. Verkouden, keelpijn en hoesten: het hele pakketje. Dus daar ging mijn idee om lekker veel content te maken voor mijn blog.

En het is wat het is, dus we doen het er maar mee.

Nog net voor het jaar om is, heb ik wel nog een klein jaaroverzicht van 2018.

Januari t/m april

Dit waren rustige maanden, waarbij ik 0,0 blogs heb geschreven. Een fotografie dipje! En zo druk met andere dingen dat deze blog niet meer op nummer 1 kwam. De 1e post kwam pas in mei, waarin ik een kort overzichtje gaf van de maanden januari t/m april. Laten we dat in 2019 maar even anders aan gaan pakken!

Mei

In de maand mei was het stralend weer, en hebben we weinig regen mogen zien. Een maand waarin ik niet stil heb gezeten qua fotografie. Onze jaarlijkse modellendag vond plaats, we gingen een dagje naar de dierentuin en ik ging een weekendje weg met een vriendin.

Juni

Een maand waarin ik veel in de tuin speel met Max. En we ook op vakantie gaan. En wat hebben we daar genoten! Ik schreef er meerdere items over. Eentje over ons avontuur in Duitsland, en een over het avontuur in Italië. Over de macrofoto’s die ik er maakte schreef ik een aparte post, En Mark klom in de pen om een post te schrijven over zijn drone beelden.

Juli

De andere helft van onze vakantie. En een maand waarin wederom een hoop buiten gespeeld wordt. Wat hebben we toch een fijne zomer gehad jongens! We gaan ook nog een dagje weg met vrienden naar de Valkenier in Zuid-Limburg.

Augustus

Ik zie in mijn overzichtje dat ik vooral heel veel koffie heb gedronken in augustus :). En dat dit de maand was dat Max het lopen ging ontdekken. Nog niet los, maar wel met het meubilair. Erg apart om te zien omdat hij nu inmiddels wel loopt (duh) en ik het me al bijna niet meer kan herinneren. Op de laatste dag van de maand fotografeerde ik ook nog een bruiloft!

September

Een volle maand, met een drukke agenda. We beginnen de maand met een uitstapje naar het landschaftspark in Duisburg. Ik ga er samen met mijn vader en moeder naartoe. Verder wachten we vol smart op de herfst, want de zomer ben ik inmiddels wel moe. We gaan naar de kermis in Baarlo en bezoeken de Efteling met mijn familie. Maar september staat vooral in het teken van Elfia. Ik ging er voor het eerst heen, en wat was het fantastisch. Ik schreef er een post over, en bewerkte de foto’s naderhand nog een keer met Photoshop.

Oktober

Yes, de herfst is in aantocht. Voor fotografen een van de mooiste seizoenen! Ik maakt een fotografie bucketlist die je gratis kunt downloaden. Ging naar de Enchanted Gardens in de kasteeltuinen van Arcen. Viel gigantisch tegen overigens, maar aankomend jaar gaan we gewoon nog een keer. En er was tijd voor een hoop familytime in het najaars zonnetje.

November

Een weekendje weg naar de Veluwe, en wat hebben we daar genoten. En wat was het mooi! Ik zou altijd wel in zo’n omgeving willen zijn. Ik schreef een post over onze boswandelingen, en een post over het bezoek aan de dierentuin.

December

De laatste maand van het jaar, een maand waarin het ook weer wat stiller werd op mijn blog. Druk op het werk, een huishouden wat ook gerund moet worden, Max vroeg iets meer aandacht en ik had een beetje moeite met alle ballen hoog te houden. En daar doe je niets aan, je moet je er vooral niet al te druk om maken.

Ik heb wel nog gefotografeerd, maar moet jullie eerlijk bekennen dat de foto’s nog op mijn camera staan. Ik ben er nog niet aan toegekomen om ze te eraf te halen en te bewerken. Oeps 🙂

Tot slot wil ik je bedanken voor je interesse in mijn blog en fotografie, ik hoop dat ik een inspiratiebron ben geweest! En zijn er dingen die je aankomend jaar graag hier wilt zien? Laat het me vooral weten!

Op naar 2019!

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.