Herfst!

Wat hou ik toch van de herfst! De kleuren, de zon, en ja ook de regen en de gure wind om daarna lekker met een warme kop thee binnen te zitten. Absoluut mijn favoriete seizoen. Afgelopen weekend zijn we weekendje weg geweest op de Veluwe. En daar heb ik een hoop mooie herfstplaatjes geschoten!

We hebben diverse wandelingen gemaakt rondom het Landal park waar we verbleven. Voor de geïnteresseerden: Landal Rabit Hill. Het ene stuk was nog mooier dan het andere. Tijdens een van de wandelingen kwamen we bij een laan uit met oude bomen. En omdat het die ochtend geregend had kwamen de kleuren nog mooier uit.

Tussen de grote bomen in stond een boom die vol met zwammen zat. Een apart gezicht!

Dit was een kant van de weg. De andere kant was helemaal anders. Met hier en daar een spooky bospad. Laat je fantasie maar los gaan zou ik zeggen:

Close up

Het grote voordeel van de regen en daarna de zon is, dat er druppels op de bladeren liggen. Je kunt hier mooie foto’s van maken.

En deze rakker liepen we bijna omver!

Wilde dieren pad

Landal had zelf een kleine wandeling uitgestippeld genaamd het ”wilde dieren pad”. Wilde dieren zijn we niet tegen gekomen, maar het bleek een leuke route te zijn. Met enge bospaadjes, donkere bossen en een hut.

Ik kijk misschien iets te veel televisie, die laatste twee foto’s kunnen toch zo in een horror film tafereel!
De foto’s zijn in de nabewerking overigens niet donkerder gemaakt. We maakten deze wandeling op een regenachtige middag rond 16.00u. Dus het begon al vrij schemerig te worden in het bos.

Alle foto’s heb ik gemaakt met mijn telelens 70-300mm.  Mijn favoriet op dit moment!

Liefs,

Joyce

 

 

One Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.