• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Heilige boontjes in Wittem

Heilige boontjes in Wittem

Wittem, een soort van bedevaart oord voor katholieken. En zoals bijna alles in Zuid Limburg ontzettend fotogeniek. Nu ben ik zelf absoluut niet gelovig, maar voor een familie uitje gingen we toch die kant op vorig jaar. En het valt me nu ineens in, dat het vandaag bijna net zo’n goed weer is als vorig jaar hetzelfde weekend!

Nou deze blog gaat over het fotogenieke Zuid Limburg, en in Wittem zelf heb ik amper foto’s gemaakt. Maak ik jullie even blij met een dooie mus. Maar… die dag zijn we ook gaan lunchen bij de Miljoenenlijn. Hier kun je nog in een ouderwetse Stoomtrein een ritje maken, door het Zuid Limburgse land. Een soort van Harry Potter dus, maar dan anders. En niet met eindbestemming: ”Hogwarts”…

Even goed een leuke beleving!

Een leuke beleving voor jong en oud, want de kids vonden het leuk, de oom die gek is van treintjes vond het geweldig EN opa vond het ook prachtig. Bovendien is het gewoon gezellig om eens met de hele familie bij elkaar te zijn. Pluspunt, de gekke tante met de camera kon ook helemaal los gaan.

Liefs,

Joyce

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.