• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Fotoverslag • Zooparc Overloon
fotoverslag dierentuin

Fotoverslag • Zooparc Overloon

Begin dit jaar heb ik een nieuwe lens gekocht voor mijn camera, een 70-300 mm lens. Wat kun je daar dan mee vraag je je af? Nou… vooral heel ver inzoomen!

De lens maakt ook erg scherpe foto’s, en kan ik er eenvoudig scherpte diepte mee creëren in mijn foto’s.

De lens is door het grote zoombereik ideaal om mee te nemen naar de dierentuin. En dat heb ik ook gedaan, met een hoop foto’s als resultaat. Ik heb er een fotoverslag van gemaakt, kijk je mee?

Zooparc Overloon is een fijne dierentuin als je niet een hele dag op pad wilt. De dierentuin is niet super groot van opzet, maar er is genoeg te beleven. Je kunt er diverse diersoorten bewonderen van witte tijgers, tot kamelen en uilen. Wij waren er op koningsdag, en het was helemaal niet druk! Daar hou ik van, want als er iets is waar ik een hekel aan heb is het drukte.

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Zooparc Overloon”]

Als een paparazzi liep ik door de dierentuin om mijn lens uit te proberen, misschien wel tot vervelens toe van mijn metgezellen. Dat ze achteraf de foto’s toegestuurd kregen was natuurlijk wel een goede compensatie 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.