Fotoshoot met Marijke

In mei hebben we met de fotoclub waar ik bij zit een modellen dag gehad. Gemist? Lees het hier terug. Omdat het fotograferen met de flitsstudio voor mijn gevoel niet helemaal lekker ging, wou ik dit graag nog een keer proberen.
Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Zelf heb ik geen flitsstudio, en ben ik niet zo fotogeniek. Dus had ik een flitsstudio, model en een fotograaf nodig die wist hoe een flitsstudio werkte en er een had. Nou toevallig… ken ik beide dus dat scheelt.
Marijke wou graag model zijn. Rudy heeft een flitsstudio en wou me graag helpen, kon hij mooi zelf ook wat foto’s schieten van Marijke.
Ik kan er verder nog wel een uur over verder kletsen, maar jullie willen vast de resultaten zien.
Nou hier komen ze:

 

Bij de foto’s met de witte muur hebben we twee softboxen gebruiken aan beide zijden.
De foto’s met de zwarte achtergrond is gemaakt met 1 softbox voor het model, en een lamp achter het model.
Qua lens heb ik de 50mm 2.8 gebruikt bij de witte achtergronden. De 18-55mm kitlens voor de zwarte achtergronden. Dat laatste omdat de ruimte niet groot was en ik met mijn 50mm te dicht op mijn onderwerp zat. Deze shoot was uit mijn comfort zone, ik fotografeer normaal gesproken liever buiten. Echter zijn de resultaten me zeker niet tegen gevallen, voor herhaling vatbaar zou ik zeggen!
Wat vindt jij ervan?

Liefs,
Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.