• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Foto’s van de maanden januari t/m april

Foto’s van de maanden januari t/m april

Zo dat was even een pauze van een maand of 5. Waarom? ik heb simpelweg niet zo heel veel gefotografeerd, druk met andere dingen zoals werk, huishouden en gezin. Maar… inmiddels heb ik wel weer genoeg interessante dingen gefotografeerd, en heb ik nog een hoop leuke uitjes op de planning staan. Voor nu, alvast een selectie van de foto’s die ik dus wel gemaakt heb in mijn 5 maanden durende pauze, kijk je mee?

Het begon vroeg in januari, nadat ik mijn december challenge had afgerond. Ik miste nog een paar foto’s waarvan ik niet de intentie had om die nog te gaan maken. Tot ik op een ochtend dit tafereeltje zag en dat snel nog even vast legde. ”zie de maan schijnt tussen de bomen”

Ik fotografeerde wat in het bos bij ons achter, en kocht mezelf bloemen. Goed excuus dan he ”is om te fotograferen”.

Toen het nog zo idioot koud was in februari begon het me toch wat te kriebelen om te fotograferen.
Op een zondag morgen, dik ingepakt reed ik dan ook naar de Peel om wat foto’s te knippen. Heerlijk was het om dat weer eens te doen!

Begin maart hadden we een verjaardagsvarkentje in huis, en probeerde ik wat speelgoed te fotograferen. Met 2 kapers op de kust, ging dat niet zo heel soepel kan ik je zeggen.

In april was het bloesemtijd, en de wereld begon te ontwaken het voorjaar is begonnen!

Midden april hadden we een doe avond vanuit de fotoclub, we mochten in een anti kraak pand fotograferen. Super interessant om te zien, maar qua fotograferen schoot het voor mij niet helemaal op. Even geen inspiratie. Toch heb ik er nog 2 goede foto’s uit kunnen halen die ik wil laten zien:

Dat was de kleine terugblik!
Zoals al aangegeven heb ik de komende tijd allerlei leuke dingen op de planning staan, en ga ik weer regelmatig updaten hier.
En.. onze jaarlijkse modellendag is weer geweest waar ik een paar top beelden heb gemaakt. Deze komen volgende week, of de week erop online. Spannend…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.