Foto’s van de maand mei

En ”poef” de maand mei is ook alweer voorbij. Maar wel een maand waarbij we van veel zonnestralen hebben kunnen genieten en ik met mijn camera niet stil heb gezeten. Modellendag, de dierentuin en een weekend weg stonden onder andere op de agenda. Ik heb er van genoten, nu mogen jullie van de foto’s genieten.

Op een zwoele zomeravond na een regenbui knipte ik deze foto van de bloemen in onze tuin.

Begin mei was de modellendag van onze fotoclub, waar ik al een uitgebreid fotoverslag over deelde.

Maar hier toch nog een paar foto’s die jullie nog niet gezien hebben.

Midden mei stond een uitje naar Safaripark de Beekse bergen gepland, waar ik ook al een fotoverslag van heb gedeeld. Ha en nu denk jij, ”ja ook die heb ik al gezien Joyce” mis! want ik heb er nog een paar voor je:

En eind mei was het dan eindelijk zo ver, het langverwachte ”girls weekend” met mijn vriendinnetje Anouk. Even lekker weg zonder mannen en kids, en tijd voor onszelf.

We zijn naar Drenthe geweest, en wat hadden we geluk met het weer zeg. Alleen maar zon! Dat maakt de wereld toch een stuk mooier soms.  Een uitgebreid fotoverslag van dit weekend volgt volgende week maar nu alvast een kleine sneak peek.

We sliepen in een klein dorpje genaamd: ”Wezup”, waar letterlijk de kippen over de weg liepen. Maar waar ook veel gras en schapen te zien waren haha

We gingen naar Orvelte, waar we tegen een brocante markt op liepen. Hoeveel geluk kun je hebben, want dat wisten wij dus helemaal niet.

Daarna reden we door naar Kamp Westerbork. Wat een indruk heeft dat achtergelaten zeg.. Poeh! We hadden een rondleiding met een gids die enorm goed kon vertellen wat de ervaring natuurlijk nog intenser maakte. De hele omgeving was bezaaid met lupine’s, waardoor het er allemaal sprookjesachtig uitzag. Tegenstrijdig, want het is verre van een sprookje wat daar is gebeurd.

Op de zondag stond er nog een uitje naar het gevangenismuseum in Veenhuizen op de planning waar ik een prachtige lucht ontdekte, en daarna nog een tripje naar Giethoorn.

Vol, maar dan ook vol met chinezen.

En als ik ergens een hekel aan heb is het massatoerisme. Tsja dan moet je ook niet naar Giethoorn gaan op een zondag met 30 graden.

Juni staat gedeeltelijk in het teken van vakantie! Waarbij ik nog een kleine bucketlist planning met jullie ga delen, en een fotografische zomerbingo ga opstellen. En volgende week komt het fotoverslag van het weekendje naar Drenthe met vriendinnetje Anouk online. Voor nu: geniet van het weer, dat ga ik ook doen!

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.