Foto’s van de afgelopen weken

Afgelopen weken heb ik buiten mijn Bucketlist nummertje 3, niet zo heel veel gefotografeerd. Ja natuurlijk wel wat foto’s gemaakt, maar niet genoeg om er een hele blogpost over te schrijven. Daarom combineer ik enkele foto’s in een blogpost!

Laatst op een zonnige zondag ochtend zijn we gaan wandelen in Kessel aan de Maas.
Daar heb ik niet de meest spectaculaire foto’s gemaakt, maar deze twee wil ik toch graag even met jullie delen.
De foto’s zijn omgezet naar zwart/wit en gemaakt met mijn telelens 70-300mm

De lucht was die ochtend erg mooi:

Deze vlinder spotte ik in de tuin van mijn schoonouders:

En dit kleine beestje zat in het zonnetje te relaxen in een bloem:

Beide foto’s wederom gemaakt met mijn telelens 70-300mm. Deze lens is echt mijn favoriet tegenwoordig!

Laatst schreef ik een stukje over de bloemetjes en de bijtjes in de tuin.  Op een van de zomerse dagen van laatst, tijdens de  zonsondergang ben ik weer met mijn telelens buiten gaan zitten. De lavendel is erg in trek met bezige bijtjes, en dus kan ik naar hartenlust fotograferen!

Ik vind bijen altijd maar enge beesten, maar op deze manier kan ik er uren naar kijken.

Binnenkort gaan we even een paar daagjes weg naar Winterberg, en ik durf je te beloven dat ik daar genoeg foto’s ga maken om hier te laten zien!

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.