• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Fotograferen met een beetje mist

Fotograferen met een beetje mist

De herfst leent zich er goed voor om in de ochtend op pad te gaan met je fotocamera. Vaak is er mist, en een bijkomend voordeel: je hoeft niet zo vroeg op te staan want het is langer donker. Vorige week ging ik dan ook op woensdag ochtend eens het bos in.

Multitasking, want Max en Mojo de mopshond gingen ook mee. Een groot bos kun je het overigens niet noemen, maar het is er heerlijk om even een kleine wandeling te maken.
Gelukkig snapt Mojo het super goed dat ze rustig aan moet lopen als de wandelwagen mee is. Ze gaat niet lomp voor de wagen lopen, wat ze normaal nog wel eens kan doen als je alleen met z’n tweeën gaat wandelen. En als ik foto’s maakte ging ze braaf naast de wandelwagen zitten.
En Max, die vindt alles prima. Misschien heeft hij het ”zen gen” geërfd van mij, en heeft een bos ook een kalmerende werking op hem. De tijd zal het uitwijzen 🙂

Ik dwaal weer af, we hadden et over fotograferen in een bos.
De mist was niet heel dik, maar toch heb ik een paar mooie bosplaatjes kunnen maken:

Op sommige foto’s zie je helemaal geen mist, ik was rond 10.00u in het bos. Als ik eerder was geweest was het mistiger geweest gok ik.
Gelukkig wonen we in Nederland en zal het vast nog vaker voorkomen dat het mistig is in de ochtend, en in de donkere dagen voor kerst wordt het steeds later licht, dus nog minder vroeg opstaan!

Liefs,
Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.