Foto op Forex

Afgelopen november ben ik met mijn moeder een paar dagen in Edinburgh geweest. Het was super gaaf, indrukwekkend en fijn om even niet aan de dagelijkse bezigheden te denken.

Nu we met zijn allen ”opgesloten” zitten in huis vanwege het Corona virus, krijg ik een beetje heimwee. Heimwee naar Schotland en naar alle andere bestemmingen waar ik ooit ben geweest. Heimwee om gewoon weer vrij te zijn. Maar dat kan nu eenmaal even niet.

De vraag van Drukwerknodig.nl of ik een product wou laten bedrukken kwam dan ook als gelegen. Ik koos voor een foto van de Schotland reis op Forex, zodat ik iedere dag dat fijne gevoel kon oproepen van het reizen. En als kerst op de taart mocht ik er 2 bestellen zodat ik mijn moeder ook kon verblijden met een mooie herinnering aan deze gave reis.

Het bestelproces was erg eenvoudig, en duidelijk. Een kind kan de was doen. Ook de levering was ontzettend snel. Ik hield al rekening met een langere levertijd toen ik zag dat het pakketje met PostNL zou komen. Tot mijn verbazing kwam het pakket echter super snel aan. Op donderdag besteld, op zaterdag in huis.

De foto zat netjes verpakt in een stevige doos, met een dikke laag beschermende folie en schuimrubberen stootkussentjes op de hoeken van het product.

Ik was ook erg verrast over de kwaliteit van het materiaal, en de helderheid van de foto na het drukken. De foto wordt op een dikke laag Forex bedrukt en daardoor is de plaats ook erg stevig.

Inmiddels staat de foto mooi te pronken in de woonkamer en krijg ik iedere dag een glimlach op mijn gezicht als ik er naar kijk. Een glimlach en een klein beetje een gevoel van heimwee. Hopelijk kunnen we snel weer nieuwe plannen maken voor reisjes groot en klein. O en de rest van de foto’s van Schotland zal ik binnenkort posten :). Blijf gezond!

Drukwerknodig.nl

Deze review is in samenwerking met drukwerknodig.nl. Ik heb het product van hun gekregen.

Je kunt bij Durkwerkdeal buiten foto’s op Forex of Dibond ook andere items vinden. Items voor in je eigen woonkamer zoals posters, fotobehang of kalenders. Maar ook als je verschillende zakelijke items zoals Roll-up banners, of huisstijl items . Eigenlijk hebben ze alles wel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.