• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Enchanted gardens in de kasteeltuinen

Enchanted gardens in de kasteeltuinen

In mijn fotoverslagje van de maand oktober heb je al een sneak preview kunnen zien van mijn foto tripje naar de kasteeltuinen. Om de week door midden te zagen vandaag het uitgebreide fotoverslag van dit tripje!

En mijn hemel wat was het mooi daar in de kasteeltuinen. Het was al eventjes geleden dat ik er voor de laatste keer was geweest, en kon me er dus ook vrij weinig meer van herinneren. Laat staan in het donker, dan ben je je oriëntatie volledig kwijt. Ik in ieder geval..

Ik had mijn vader mee genomen, omdat hij sinds kort ook een camera heeft dus goed om te oefenen. Het resulteerde in nog meer geïnteresseerden uit de familie die ook mee wilden. Gezellig!
Gelukkig zeer geduldige familieleden want ik kreeg alle tijd om te fotograferen 🙂

Uiteindelijk heb ik de hele avond foto’s gemaakt, en na een uurtje of 2 1/2 stopte de batterij van mijn camera ermee! En we hadden nog niet alles gehad. Balen dus, geheugensteuntje voor mezelf: regel een reserve batterij. Maar goed, Pap de reddende engel wou graag zijn camera aan mij afstaan zodat ik door kon gaan met fotograferen! Hulde!

En hier dan de resultaten, waar ik erg trots op ben!

Ik heb alle foto’s vanaf een statief gemaakt met een gemiddelde sluitertijd van 2 a 3 seconden. Om zo min mogelijk bewegingsonscherpte te krijgen, heb ik een timer van 2 seconden gebruikt om te knippen. De iso stond wisselend op 400 a 800, en het diafragma op F8 / F11.

Volgend jaar staat deze zeker weer op mijn agenda!

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.