• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Alle eendjes zwemmen in het water..

Alle eendjes zwemmen in het water..

Afgelopen zondag is er geen blog online gekomen! Dat kwam omdat we even een lekker weekendje weg waren volgens de najaar traditie. Deze keer naar Centerparcs, jihoe lekker degelijk! Oke we zijn dus eigenlijk het hele weekend het park niet af geweest, en hebben even in onze eigen bubbel hebben gezeten. Samen met heel veel andere mensen dat dan weer wel, want het was druk pff..  Geen idee wat een weekend in november buiten schoolvakanties nou aantrekkelijk maakt voor mensen met schoolgaande kinderen? Voor ons ja, duh geen schoolvakanties dus minder druk. Niet dus.

Maar goed, ik heb dus eigenlijk ook weinig gefotografeerd, omdat het vrij somber weer was en mijn camera volledig besloeg in de Jungle Dome 🙂

Het park lag in een bosgebied, en er was een meertje met een steiger waar ik redelijk gefascineerd door was. En een hoop eendjes, waar ik ook een kleine fascinatie voor aan het opbouwen ben geloof ik. Dus toch nog een paar foto’s weten te bewerken, die ik jullie kan laten zien.

Ik vond de meeuwen die op de zwanenbootjes zaten zo grappig! Als een koning bovenop een zwaan, en vervolgens alles onderpoepen.  Ik durf te wedden dat die meeuwen ook bij zichzelf denken: ”HA, ik ga hier even op poepen zodat die mensen straks in een gehuurd poepbootje mogen zitten”.

Nu zondag komt er weer gewoon een blog online, de mini pauze is voorbij. Back to business!

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.