• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Een van de allerleerste weekendjes..

Een van de allerleerste weekendjes..

Inmiddels ben ik redelijk door mijn ”archief” aan foto’s heen, en komt vandaag de laatste variant van deze Capture Memories online. Maar niet getreurd, ik heb een nieuw idee! Vandaag neem ik jullie mee met enkele foto’s, van een van ons eerste weekendjes weg. Nostalgie!

Oktober 2011, dat is alweer even geleden! Toen is de traditie ”soort van” begonnen om ieder jaar een weekendje weg te gaan.

Toen had ik nog helemaal geen spiegelreflex camera en wist ik nog weinig van de wondere wereld die daar bij hoort. Toch fotografeerde ik toen ook al graag, en heb ik nog een aantal foto’s die ik jullie van dit tripje kan laten zien.

We hadden een hotelletje in het zuiden des lands, in Slenaken. En verrassend goed weer voor de tijd van het jaar. En wat een prachtige omgeving!

We hebben dat weekendje veel gewandeld:

De ”route” die we liepen, liep dwars door het veld op. De koeien vonden het wel grappig om ons de weg te versperren want door dat kleine draaipoortje moesten we heen.

 

Nou zelfs toen ik nog geen spiegelreflex camera had, maakte ik enigszins goede foto’s. Ik kan je zeggen dat dit zeker toevalstreffers zijn, ik was toen namelijk helemaal niet bezig met compositie, iso waarden, sluitertijd en diafragma 😉

Vanaf volgende week dus geen Capture Memories meer in deze opzet. Wel wat nieuws, dat dan weer wel! En het heeft te maken met ”genieten van de kleine dingen”, ik zoek nog een pakkende naam, dus als je nog ideeën hebt? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.