Een dagje dierentuin

Waar kan je het beste foto’s maken van dieren als je niet op reis bent? Precies, de dierentuin. De hoogste tijd om eens een bezoekje te brengen aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen met mijn camera!

Zoals je in de blog van vorige week hebt kunnen lezen, waren we vorig weekend ”even lekker weg in eigen land”. En omdat Max dieren inmiddels vrij interessant vindt en al weken een krokodil en een aap nadoet werd het de hoogste tijd om hem eens mee te nemen naar de dierentuin. Hij keek zijn ogen uit! Het middag slaapje werd spontaan overgeslagen want de beestjes waren interessanter.

Heerlijk om te zien. Mama wordt ook enthousiast van een dierentuin, want dan kan ze weer de Japanner uit hangen.

Het was een donkere dag, dus hier en daar is er echt wel wat ruis te zien op de foto’s omdat ik soms een te hoge ISO waarde heb gebruikt. Maar desondanks de ruis ben ik eigenlijk best tevreden met de foto’s. De foto’s zijn gemaakt met mijn telelens, 70-300mm.

Op het vaste land:

In het water:

Aapies (zoals Max ze noemt)

In de Jungle:

Inmiddels heb ik al een hoop dierentuinen gezien, maar Ouwehands Dierenpark heeft me echt verrast. Mooi opgezet park met veel indrukwekkende dieren. En fijne horeca gelegenheden voor als je met kinderen bent.

Ik denk dat deze wel op nummer 2 van tofste dierentuinen mag staan wat mij betreft. Loro Parc in Tenerife staat op 1, maar daar kan weinig tegen op.

Ga jij ook graag naar de dierentuin?

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.