• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Duitse en Italiaanse bloemetjes en beestjes

Duitse en Italiaanse bloemetjes en beestjes

Zo, inmiddels zijn we alweer een paar dagen terug van onze vakantie. Deze week nog lekker vrij, en dan begint maandag het ”echte leven” weer. Op vakantie heb ik uiteraard veel foto’s gemaakt, een selectie hiervan zien jullie snel. Maar voor vandaag heb ik alvast wat Duitse en Italiaanse bloemetjes en beestjes ter inspiratie!

En die waren daar veel! In Nederland ook hoor, maar hier is inmiddels alles geel, dor en slap van de vele zonneschijn. Het klimaat in Schwarzwald en Noord Italië was toch een beetje anders. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat wij beter weer gehad hebben daar, dan hier in Nederland. Het was daar heerlijk aangenaam, met in de nacht af en toe een (fikse) bui waardoor het heerlijk afkoelde.

En dat vindt ik prima, want wandelen of iets bezichtigen met 30 graden is geen pretje, als je het mij vraagt. Als je de hele dag aan het zwembad wilt liggen is het overigens niet het beste klimaat. Maar goed, terug naar de orde van de dag.

Duitse en Italiaanse bloemetjes en beestjes! In veelvoud! Wellicht had ik ook wat libelle’s en dergelijke kunnen fotograferen als ik heel vroeg was opgestaan. Maar eigenlijk ben ik wat dat betreft een beetje lui, en wil ik gewoon mijn x aantal uurtjes slaap hebben. Maar ook met niet vroeg opstaan, heb ik nog wat beestjes kunnen fotograferen.

Ik ga vooral niet mijn best doen om de planten een naam te geven, Want daar heb ik geen verstand van 😉 Nou komen ze:

Tijdens het wandelen kwamen we trouwens nog deze trap tegen, fantastisch toch?

Waar blijven de beestjes dan? Nou ook daar heb ik er natuurlijk een paar van:

De diertjes zijn niet allemaal even scherp, dus het zijn geen perfecte foto’s. (als je tenminste vindt dat een scherpe foto perfect is, de meningen daarover kunnen verschillen) maar inspiratie geven ze in ieder geval!

Zoals ik in het begin van deze post al aangaf, ben ik nog druk bezig met de rest van de selectie van foto’s. Ze komen in ieder geval in twee delen online, omdat het anders teveel is.

Dus 2x feest!

In de tussentijd, kun jij zelf ook aan de slag met fotografie want heb je mijn post van 2 weken geleden gelezen? Ik heb een summer bucketlist gemaakt, en die mag jij gratis hebben. Je kunt hem hier downloaden. Have fun!

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.