• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dinosaurussen in het National History Museum

Dinosaurussen in het National History Museum

In mei 2016 heb ik samen met mijn moeder een stedentrip gemaakt naar London. Ik was al een keer in London geweest lang geleden, maar wou er graag nog een keer naar toe. Vriendlief had niet genoeg vakantiedagen, en moeders wou graag vervangende reisgenoot spelen! Vandaag EN volgende week een capture memories uit Londen. (en ik heb er nog meer)

Na het boeken van het hotel en vervoer kwam het aan op wat we allemaal wilden zien. Het National History Museum stond hoog op mijn lijstje en na wat uitleg ook op die van moeders.

Dus op een van de dagen zijn we in de ochtend op de Piccadilly line gestapt en op naar het National History Museum. En wat een tof museum is dat. Bij binnenkomst spot je al meteen de gigantische dino in de fotogenieke hal.

Balen is wel dat het er wat donker is en ik natuurlijk weer geen zin had om mijn statief mee te nemen. Gevolg: redelijk wat ruis in de foto’s. Maar dat mocht de pret niet drukken. Als een klein kind heb ik door het museum opgerend, met mama achter me aan. Die ging overigens ook wat terug in de tijd om achter haar kind aan te lopen.

Er zijn heel wat dieren uit de oudheid te vinden, die al eeuwen uitgestorven zijn helaas.  Maar ook de gangen van het gebouw en de buitenkant waren een attractie om te zien en te fotograferen.

We hebben ons er goed vermaakt, en vooral heel veel foto’s gemaakt.
Zeker een aanrader als je Londen bezoekt en eens wat anders wilt zien als de Sephora of een Topshop.

En een onofficiële  tip van moeders: neem een fotograaf mee op reis, je kunt gewoon zeggen ik wil daar een foto van, en daar en voilà het wordt gemaakt.

Volgende week nog een Capture memories uit London, een creepy variant namelijk over de High Gate Cementery.

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.