• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • December challenge, de andere helft

December challenge, de andere helft

En toen was 2017 alweer voorbij. Een jaar wat mijn leven verandert heeft (in positieve zin), het jaar waarin ik mama werd en parttime ben gaan werken. Maar ook een jaar waarin we net als ieder mens wat ups en downs hebben gehad. En dan nu een nieuw jaar, ik heb er zin in! Maar eerst nog even terugkijken, of de 2e helft van mijn december challenge!

Halverwege december heb ik het eerste deel van mijn challenge al gepost. Gemist? Lees het hier terug. In dat overzicht ontbreken 3 foto’s! 2 december, 3 december en 10 december. De eerste twee heb ik niet meer gemaakt, de inspiratie ontbrak me even. 10 december heb ik wel nog gemaakt: ”the sun in december”:

En dan gaan we snel verder met 14 december, ”o denneboom o denneboom”:

15 december: ”Shiny red”

16 december: ”Christmas ornaments”

17 december: ”it’s the glitter that matters”

18 december: ”Christmas candy”

19 december: ”Christmas lights”

20 december: ”Hot choco”

21 december: ”favoriete kerstfilm” En die heb ik dit jaar dus niet gekeken.. We hebben op 1e kerstdag Sinner gekeken op Netflix. Niet echt dat je zegt een serie in kerstsferen. Geen foto van deze datum dus!

22 december: ”Christmas wrappings”

23 december: ”Christmas preperations” (de bling bling ligt al klaar)

24 december: ”Christmas eve”

25 december: ”Merry christmas”

26 december: ”baby’s first christmas”

27 december: ”The day after”

28 december: ”Winter wonderland”

29 december: ”Guilty pleasure” (bordspellen spelen! Ga ik binnenkort nog een blog over schrijven)

30 december: ”looking back”. Deze was een beetje lastig uit te beelden, dus heb ik deze veranderd in: ”tijd voor jezelf”

31 december: ”Happy new year”

De eindstand: ik mis maar 3 foto’s! Die uitweg behoorde ook tot mijn ”spelregels”. Ik geloof er niet in om te geforceerd een foto te moeten maken, dan blokkeer ik en krijgen jullie ook geen fatsoenlijke foto te zien. Dus we nemen het voor lief dat er maar 3 missen (van de 31!)

En dan nu op naar een nieuw jaar! Hopelijk mag ik ook dit jaar weer een heleboel mooie foto’s maken en ben ik benieuwd naar wat 2018 voor me in petto heeft.

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.