• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • December challenge! Bijna halverwege.

December challenge! Bijna halverwege.

December is al bijna halverwege, dat ging snel! Zoals je in het foto overzicht van november hebt kunnen lezen ben ik deze maand een challenge aan het doen. Vandaag laat ik de foto’s van dag 1 t/m 13 aan je zien!

En ik heb gespijbeld.. een paar dagen. Maar dat was ook een van mijn ”regels”, als ik het niet red die dag om een foto te maken vanwege werk, licht of een andere reden mag ik die een andere keer ”inhalen”. Als ik aan het eind van de maand maar 31 foto’s heb. Het moet wel leuk en haalbaar blijven hé. En ja ik heb de onderwerpen zelf gekozen, dus mijn challenge mijn regels 🙂

Persoonlijk vindt ik het niet allemaal ”toppers”, maar dat oordeel laat ik verder aan jullie over.
1 december ”sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje”

2 december ”pepernoten”
Tjsa, geen foto.. ik kreeg ze niet fatsoenlijk op de foto. Dus waarschijnlijk ga ik deze ”opdracht” vervangen voor een andere. To be continued.

3 december ”Zie de maan schijnt door de bomen”
O wat erg, weer geen foto. De maan scheen wel, dat zeker. Maar de wolken waren er ook. Deze kan ik wel later in de maand hopelijk opnieuw schieten.

4 december ”vol verwachting klopt ons hart”

5 december: ”pakjes avond”

6 december: ”favoriete sinterklaas cadeau”

7 december: ”into the woods”

8 december: ”Frozen”

9 december: ”the cold never bothered me anyway”

10 december: ”the sun in december”
Met alleen maar sneeuwval buiten, en heel Nederland in rep en roer was er helaas geen zon.

11 december: ”all you need is love”

12 december: ”Christmas wishlist”

13 december: ”Christmas countdown”

Aangezien ik een redelijke kerst fan ben, zie je de andere helft van december een hoop kerstthema.

Liefs,

Joyce

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.