portfolio

De zomer bucketlist!

Het is officieel zomer! Speciaal voor de gelegenheid heb ik een fotografie bucketlist samengesteld voor jullie!

Ik ben ”best wel handig” met een computer. Ik ben geen DTP’er verre van, maar af en toe wat spelen met Photoshop vind ik ontspannend. Oke, soms ook vrij frustrerend omdat het zo’n uitgebreid programma is en ik echt maar 3% hiervan kan, maar goed dat mag de pret niet drukken.

Op Pinterest, mijn dagelijkse verslaving, kwam ik diverse lijstjes tegen met ”dingen die je moet doen deze zomer”. Daardoor kwam ik op het idee om een fotografie bucketlist samen te stellen speciaal in het zomer thema.

Dus heb je zin in een kleine uitdaging deze zomer qua fotografie? Je mag mijn bucketlist gebruiken! De regels mag je zelf bepalen, wat voor jou werkt.

Hebben?

Kopieer de afbeelding en print hem uit zodat je snel kunt zien welke onderwerpen je kunt fotograferen, EN natuurlijk om aan te kruisen wat je al gedaan hebt.

Lukt dat niet? Dan kun je hem via deze link downloaden.

Veel fotografie plezier! enne de resultaten? Laat ze me vooral zien, ik ben benieuwd!

Liefs,

Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.