De maand in foto’s

Tijd voor een nieuwe rubriek: ”de maand in foto’s”, stiekem heb ik al een begin gemaakt hiermee in de maanden juli en augustus en dat ga ik voortaan iedere maand doen. Dus.. voor jullie aan het eind van iedere maand een fotoverslagje!

In september heb ik veel gefotografeerd op o.a. 2 uitstapjes van de fotoclub. Maar ook van onze kleine man Max heb ik een hoop foto’s gemaakt, helaas voor jullie laat ik deze hier niet zien.

Ik plaats overigens zelden foto’s van Max, simpelweg omdat ik zijn privacy wil behouden. Tot hij nog niet oud genoeg is om zelf bewust aan te geven dat mama zijn foto’s mag plaatsen doen we dat niet. Als je foto’s online plaatst, kunnen ze overal terugkomen en iedereen kan ze gebruiken. Ja ook al geef je aan dat je copyright hebt op de foto’s er zijn altijd mensen die dat niet snappen. Maar goed terug naar de foto’s, die ik WEL aan jullie laat zien 😉

Begin september ben ik koeien gaan fotograferen met de fotoclub. Super leuk om te doen! Ik heb hier al een blogpost over  geschreven, je leest deze hier terug.

Ook wou ik perse een keer een confetti foto maken! Ik heb deze al een keer alleen proberen te maken, maar zonder afstandsbediening voor je camera (die ik nu overigens wel heb, thanks Jos!) is dat erg lastig. Bovendien zat de hele tuin na 10 minuten onder de glitters, dus dat was ook niet zo’n goed plan. Voor deze foto heb ik dus hulp ingeroepen van Mark. Na eerst wat met blaadjes te hebben gegooid voor de juiste scherpte diepte was het tijd voor de confetti. Je hebt immers maar 1 kans, en die kans is gelukt vind ik zelf. Wat vind jij?

Voor een fotoserie van Max heb ik ook veel gefotografeerd. Na een fotosessie met het speelkleed wou ik het kleed opruimen. Tot mijn verbazing was deze al ”bezet”..

Die kon dus de was in..

In september zijn we ook de Maas op gegaan, voor een feestje van mijn Peetoom. High tea op de boot, erg leuk! En Max heeft zelfs nog even achter het roer mogen zitten.

(foto’s zijn gemaakt door Mark, want ik was druk bezig met Max)

En op het nippertje in september ben ik met de fotoclub naar de kermis in Weert geweest. Daar was de hoofd attractie volgens mij: ”fotograven met statieven”. Want man die liepen er veel rond. We hebben geregeld de vraag gekregen of we bij de fotoclub hoorden, waarop we maar antwoorden: ”welke van de zoveel”. Leuk om te zien dat dit steeds meer gedaan wordt.

Zelf heb ik niet zo heel veel goede foto’s gemaakt, maar toch heb ik er een paar voor jullie waar ik tevreden over ben!

En, leuk nieuws! Deze maand heb ik mijn eerste ”echte” fotoshoot gehad met een heel gezin. Erg leuk om te doen, en ik heb er nu al een hoop tips uit gehaald voor een volgende keer.

Zo dan nu oktober; herfst! Ik hou ervan, en kan niet wachten om de oranje blaadjes op te foto te gaan zetten.

Liefs,

Joyce

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.