Bucketlist nummertje 3

Een tijdje geleden schreef ik over mijn fotografie Bucketlist, weet je het nog? Op nummertje 3 stond het ”Landschaftspark in Duisburg”. Afgelopen weekend ben ik er geweest, en wat een prachtlocatie is het. Kijk je mee?

Het zou goed weer worden in het weekend. Op vrijdagavond besloten we dan ook dat we de volgende dag naar het Landschaftspark zouden gaan.
Vanuit de parkeerplaats kon je al een voorproefje krijgen van de oude gebouwen.

En dat beloofde zeker wat moois!
We waren er rond 10 uur in de ochtend, wat fijn is want het was er nog lekker rustig. Toen we rond 13.00u naar huis gingen werd het steeds drukker.

Maar wat een toffe locatie! Oude gebouwen met de natuur die onverstoorbaar haar gang gaat en overal kruipt waar het maar gaan kan. Op iedere meter is wel wat te vinden om te fotograferen!
Ik kan er wel uren over doorpraten maar ik denk dat jullie vooral denken: ”nou hou op met praten, laat die foto’s zien!” Oke oke, komen ze dan:

Alle foto’s zijn gemaakt met de 18-55 kitlens van Canon, en in de nabewerking heb ik HDR technieken toegepast. Ik ben benieuwd wat jullie van de resultaten vinden?

Nogmaals, een top locatie! We hebben er een uurtje of twee rondgelopen, en nog heb ik het idee dat ik lang niet alles gezien heb. Aangezien het maar 50 minuutjes rijden is voor ons, gaan we hier zeker vaker naar toe.

Liefs, Joyce

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.