• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beestjes kijken op Tenerife

Beestjes kijken op Tenerife

Op Tenerife liggen twee dierentuinen, en mijn innerlijke kind begint altijd enthousiast te worden bij het woord: ”dierentuin”. Dus toen wij er vorig jaar op vakantie waren moesten deze bezocht worden! Bij een dierentuin kwamen we wel wat aparte ”dierlijke” activiteiten tegen, lees je mee?

Vorig jaar zomer dus Tenerife. Na het jaar ervoor naar Canada te zijn geweest, was een low budget vakantie een goed plan. Bovendien was ik toen zwanger van Max (alleen dat wist toen niemand hihi) en gezien ik altijd redelijk misselijk wordt in een vliegtuig wilden we niet lang vliegen. Tenerife was een goed compromis.
Zoals ik al aangaf liggen er op Tenerife 2 dierentuinen (voor zover ik weet). Ik wordt altijd een beetje simpel van de hele dag aan het zwembad liggen, en we hadden 10 dagen geboekt. Tijd om dus wat dingen te ondernemen, komen die 2 dierentuinen even goed uit!

Helaas had ik mijn telelens toen nog niet, maar toch heb ik er redelijk wat foto’s kunnen maken.
Het aquarium was erg fotogeniek, maar wel wat lastiger zonder een statief.


Met in het midden een mega grote zuil met allemaal visjes:

Een dolfijnen show, wat volgens mij wel in alle dierentuinen te zien is op warme eilanden:

Vliegende papegaaien, wordt ook wel vaker gedaan. Wat bij deze show wel leuk was is dat de papegaai op je hand kwam zitten (bij bijna iedere bezoeker!)

Schnappie was er ook!

EN… later op de middag troffen we nog wat dierlijke activiteiten aan.


Wat erg grappig was, waren de vader en zoon naast me bij de leeuwen. Vader zegt tegen zoon: ”die leeuwen zijn aan het knuffelen”, Zegt zoon: ”nee pappa, die hebben sex”. Ghehe tsja, kinderen weten veel meer tegenwoordig 😉

Alle foto’s zijn dus gemaakt met mijn 18-55 kitlens, waar je dus nog redelijk prima foto’s mee kunt maken. Tuurlijk zal een 24-70mm lens van Canon scherpere en heldere beelden geven, maar heey bij gebrek aan beter!

Liefs,
Joyce

2 Comments

 • Guy

  17 september 2017 at 16:57

  Schitterende foto’s, jij kan fotagraferen!
  Ik veronderstel dat het foto’s zijn van het Loro Parque in Puerto de la Cruz en van Parque Aguilas del Teide (Jungle Park) boven Chayofa.
  Als je nog eens naar Tenerife komt, probeer dan eens een lokale Fiesta mee te maken (er zijn er heel het jaar door).
  Zal je zeker prachtige en kleurrijke foto’s kunnen maken van de Romería’s enzo… Zie deze blog voor info waar en wanneer deze Fiestas plaatshebben: https://www.tenerifevakantie.com
  Veel plezier,
  Guy

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.