• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Alweer naar het Landschaftspark in Duisburg

Alweer naar het Landschaftspark in Duisburg

Degene die mij al langer volgt weet dat het Landschaftspark op mijn bucketlist staat. Vorig jaar ben ik er al een keer geweest, 2 weekenden geleden ben ik er nog een keer geweest. Dit keer heb ik andere foto’s gemaakt, benieuwd? Lees snel verder.

Blijkbaar heb ik dus de vorige keer een heel stuk overgeslagen, oeps. Voor de kenners, het stukje waar je de trap op kunt hebben we de vorige keer niet gezien. We hadden wederom goed weer met een flink zonnetje. Deze keer heb ik wat meer detail foto’s gemaakt. De fabrieken heb ik immers de vorige keer al gefotografeerd, en daar verandert weinig meer aan.

Enkele onderwerpen staat er wel weer op, maar dan een klein beetje anders als de vorige keer.

Best hoog zo op die roosters

In een van de oude opslagplaatsen, lagen nu tegels zodat het een pad vormt in het water. In zwart/wit ziet dit er nog toffer uit:

Twee andere foto’s heb ik ook omgezet in zwart/wit, geeft net een beetje meer extra sfeer niet?

Dat was het, Landschaftspark deel 2!
Het leuke aan twee keer naar zo’n locatie gaan is dat je je creativiteit aan moet spreken om niet met dezelfde foto’s thuis te komen.
Een keer teruggaan als het regent of in de avonduren staat ook nog op de planning, ooit. In de avonduren is namelijk alles verlicht met gekleurde lampen. Nou wie weet, deze winter een keer!

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.